Tekst – (eind)redactie – communicatie

Schrijft freelance en op interim-basis commerciële, informatieve en human interest teksten. Vertaalt, redigeert en voert eindredactie. Denkt mee en adviseert over communicatie, public relations en social media en begeleidt campagnes. Is projectleider voor media-uitgaves, zoals online en offline magazines. Dit doe ik vanuit mijn eigen werkplek of ik schuif aan bij jou op kantoor. 

Context – correct – consistent – consequent
Schrijf jij je eigen teksten, maar twijfel je of ze wel correct, goed leesbaar en effectief zijn? Ik controleer, corrigeer en redigeer teksten tot deze qua content en context, stijl en spelling, vorm en ritme, consequent en consistent zijn. Wil je jouw teksten of je website laten analyseren? Hoe komen ze over? Bereiken ze hun doel? Ben je benieuwd wat ik daarin voor jou kan betekenen? Laat dan hier een bericht achter, dan neem ik contact met je op.

Onderwerpen en aandachtsgebieden
Business to business, business to consumer, human interest, sociaal en maatschappelijk betrokken.

Opdrachtgevers
De bedrijven en organisaties waarvoor ik als tekstschrijver / (eind)redacteur werk of werkte, vind je hier: opdrachtgevers.

Nieuwsbrieven
Een gemakkelijke manier om onder de aandacht van je doelgroep te komen. Bijvoorbeeld via Mailchimp, een toegankelijk en gebruiksvriendelijk e-mailplatform met goede designmogelijkheden en handige tools, dat heel eenvoudig te koppelen is aan je e-mailadressenbestand.

Social Media
Geen tijd en ideeën om de zakelijke social media activiteiten zelf op te pakken of te continueren? Besteed het uit!  Zo hoef je er zelf nauwelijks naar om te zien terwijl je wel zichtbaar bent en er continuïteit in je social media-uitingen is. Wil je meer weten over het uitbesteden van de social-media-activiteiten voor jouw bedrijf of organisatie of wil je advies over jouw social-media-strategie? Laat hier een bericht achter, dan ik neem contact met je op en kan ik je voorbeelden, bereik en KPI’s laten zien.