Je leven beschreven, een boek om door te geven

Je leven beschreven is gespecialiseerd in het schrijven van levensverhalen, uitgegeven als boek, in familiekring uit te geven.

Hoe mooi is het als je je persoonlijke levensverhaal doorgeeft aan je kinderen (en kleinkinderen). Hoe rijk wordt je familiegeschiedenis als je meest bijzondere momenten, gebeurtenissen, herinneringen en je levensinzichten als een tijdreis door je leven in een fraai vormgegeven boek zijn opgetekend. In dit boek verhalen die raken. Verhalen die jouw persoonlijkheid vatten, samen met jou een duik in de geschiedenis nemen en een kijkje in de emotie en in de ziel geven.

Aan de hand van vragenlijsten, gesprekken en foto’s maken we in je eigen tempo en geheel naar eigen wens, samen, een dierbaar levensdocument. Het laten maken van een levensboek is een cadeau voor jezelf. Het aan de volgende generatie doorgeven van een levensboek is een cadeau voor je dierbaren.

Levensboek

Jouw levensboek?

Wil je jouw levensverhaal laten optekenen en uitgeven in een familieboek en ben je benieuwd wat ik daarin kan beteken? Laat dan hier een bericht achter en ik neem hierover graag contact met je op.